Contact

Wilt u een afspraak maken?

Een afspraak kun je per mail inplannen. Stuur een mail naar: info@psycholoogvankaathoven.nl

Vermeld kort de reden waarom u hulp zoekt, voor wie de hulp is, en (indien het voor uw kind is), de leeftijd van uw kind.
Bij kinderen onder de 16 is toestemming van beide gezaghebbende ouders nodig voor begeleiding. Geef evt. ook alvast wat dagen en tijden aan waarop u kunt.
Ik stuur u dan spoedig een reactie per mail terug.

Liever telefonisch een afspraak maken?

U kunt mij telefonisch bereiken op werkdagen van 09:30 tot 19:00.
Telefoonnummer: 0638350467
Indien ik niet in de gelegenheid ben de telefoon op te nemen kunt u op de voicemail inspreken. Mijn voorkeur heeft het om afspraken te maken via de mail.

Intake gepland?

Neem naar de intake het ingevulde Aanmeldformulier mee.
Deze kunt u uitprinten, invullen en meenemen naar de intake.
Dit aanmeldformulier zal ik je ook per mail (nadat we een intake gepland hebben), mailen.

Sessies kunnen ingepland worden op:

Maandag 10:00 – 19:00
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag               09:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

In wintermaanden tot 19:00, in zomermaanden tot 20:00.

Verwijzing

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Aanmelden en een afspraak maken kan zowel telefonisch als per mail. De ouder(s) melden het kind of de jongere aan voor therapie / coaching / training. Het kind of de jongere kan zichzelf niet aanmelden.

Intake gesprek

Het intake gesprek voor individuele therapie voor een kind jonger van 12 jaar vindt plaats met beide gezaghebbende ouders samen en zonder uw kind. Wanneer uw kind ouder is dan 12 jaar of wanneer u als ouders liever met uw kind naar de intake komt, dan kunt u besluiten samen naar de intake te komen. Wanneer uw kind 12 jaar is of ouder, dan kan hij/zij ook alleen naar de intake komen of met een ouder samen.

Schriftelijke toestemming bij coaching en therapie

Wanneer ouders niet getrouwd zijn en een van beide ouders met hun kind naar de intake komt ontvang ik graag van de afwezige ouder per mail de toestemming dat zijn/haar kind naar de intake komt met zijn/haar andere ouder.

Schriftelijke toestemming bij groepstherapie

Voor het opgeven van uw kind voor groepstherapie is ook toestemming van beide gezaghebbende ouders nodig.

Wachtlijst voor individuele therapie?

Ja en nee. De meeste ouders/verzorgers willen de sessies het liefst rondom de schooltijden inplannen. Vanwege deze reden kan het zijn dat er een wachtlijst is op schooldagen van 15:00 tot 18:00.
Wilt u graag direct van start gaan? Tijdens schooltijden zijn er verschillende mogelijkheden waarop uw kind direct kan beginnen met de coaching/therapie.

 

Annuleren afspraak voor therapie

Wanneer je een afspraak wilt annuleren of verplaatsen is dat geen enkel probleem. Graag hoor ik dit wel graag ten minste 24 uur van te voren.  Je kunt de afspraak zowel per email als per telefoon annuleren. Wanneer ik de telefoon niet opneem kun je inspreken op mijn voicemail. Let er wel op dat je ten minste 24 uur van te voren de mail verstuurd of ten minste 24 uur van tevoren op mijn voicemail inspreekt. Ik bel je dan terug voor het maken van een nieuwe afspraak. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd brengt ik 31,- in rekening. Bij niet verschijnen op de sessie zonder afmelding wordt ook 31,- in rekening gebracht.

Locatie

Kinderpraktijk Trotse Pauw
Burg. Geradtslaan 4
6641 ZX Beuningen
(naast Nijmegen)

De praktijk ligt tegenover het winkelcentrum van Beuningen. De praktijk heeft twee parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van kunt maken. Bij het winkelcentrum kunt u ook gratis parkeren. Hieronder staat de locatie in google maps weergegeven. De praktijk ligt op een kwartier rijden vanaf Nijmegen Centrum en Nijmegen Centraal station.
U kunt ook gemakkelijk met het openbaar vervoer komen: Bus lijn 5 richting Beuningen rijdt vanaf plein 44 (nijmegen) en Centraal station Nijmegen. Bushalte op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Grotere kaart weergeven

 

De algemene voorwaarden van de praktijk vindt u hier:

Algemene voorwaarden 2017

 

Bankgegevens NL83 INGB 0686478487 t.n.v R. van Kaathoven

Kvk-nummer 50071378

Google+

 

 

 

 

Disclaimer

Het kopiëren en/of het gebruik maken van (een gedeelte van een) tekst(en) en eigen gemaakte foto’s welke geplaatst zijn op deze website is verboden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website (Rosanne van Kaathoven).
Ook het maken van foto’s, printscreens of het maken van andere duplicaties van (gedeelten van) deze website is verboden zonder schriftelijk toestemming van Rosanne van Kaathoven.

 

Logo made with DesignEvo