Praktijkinformatie overig

Geheimhoudingsplicht
Ik heb een geheimhoudingsplicht wat betekent dat hetgeen wij bespreken tussen ons blijft. Ik heb je toestemming nodig wanneer ik met de huisarts of je ouders wilt overleggen. Wij bespreken dan van tevoren wat ik niet met hen mag bespreken. Je kunt erop vertrouwen dat ik respectvol met je gedeelde informatie om zal gaan.

Behandelovereenkomst & Algemene Voorwaarden
Na onze eerste afspraak (intake of kennismakingsgesprek) krijg je de behandelovereenkomst mee naar huis. Deze dien je thuis goed te lezen en volledig ingevuld mee te brengen bij onze tweede afspraak. In de behandelovereenkomst staan ook de algemene voorwaarden. Deze kun je hier bekijken: BEHANDELOVEREENKOMST 2013

Intervisie & samenwerking
Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk en in Therapiecentrum SARVATA. Dit is een integraal centrum voor gezondheid en welzijn waar therapeuten, artsen en docenten complementair (elkaar aanvullend) samenwerken. De missie is om zo een brug te slaan tussen reguliere en alternatieve therapie. Wij komen maandelijks bijeen voor intervisie-bijeenkomsten. Ook werken bij nauw samen en verwijzen cliënten naar elkaar door wanneer een cliënt meer op zijn/haar plek is bij een collega.